Hääkuvaus

Elämäsi tärkeimmän päivän ikuistaminen kannattaa antaa ammattilaisen hoidettavaksi, koska:

- ystävät ja vieraat voivat silloin keskittyä juhlimiseen

- ammattilainen keskittyy kuvaukseen, jolloin kaikki tärkeät hetket tulee kuvattua

- hyvä ammattikuvaaja saa talteen myös juhlan tunnelman

- osaavalla ammattikuvaajalla on erilaisiin valaistus- ja muihin olosuhteisiin tarvittavat välineet

- kuvat onnistuvat varmasti 

hääkuva3.jpg

Hääkuvausten hinnoissa on eroja. Alalla on paljon harrastajakuvaajia; kuka tahansa voi sanoa olevansa "valokuvaaja", nimikettä ei ole suojattu. On aivan selvää, että jos kuvaajalla ei ole juurikaan aiempaa kokemusta ja laitteina pelkästään kamera, ehkä yksi salama ja tietokone, kulut ja sitä myöten palvelun hinta voi olla murto-osan todellisen ammattikuvaajan hinnasta.

hääkuva6.jpg

Hääpäivän kuvaus on hyvä varata hyvissä ajoin. Monet varaavat jo pari vuotta aiemmin - että saavat varmasti haluamansa päivän ja kellonajat.

Valokuvaajan kanssa kannattaa kuvausten suunnittelun lisäksi keskustella myös päivän aikataulusta. Missä kuvataan ja milloin. Näin teidän on helpompi suunnitella häiden aikataulua ja ohjelmaa!

hääkuva5.jpg

Hääpäivä on yksi elämän tärkeimmistä päivistä. Päivän onnistumista auttaa kovasti se, että voi varmasti luottaa kaikkiin niihin palveluntuottajiin, joiden kanssa tekee yhteistyötä, etenkin omaan hääkuvaajaansa. Usein on niin, että ainoa konkreettinen asia, joka päivästä jää jäljelle muistojen lisäksi, ovat valokuvat. Siksi kuviin kannattaa panostaa :)

Itsestäni ainakin tuntui, että päivä meni niin nopeasti ettei muista aivan kaikkea... Laadukkaiden kuvien myötä on ihana palata hääpäivään! 💗

(Postauksen kuvat ottanut Toni Pallari)

-Ella

Joonas Piippola